Taller de Boixets
5 de maig de 2017

Tallers de Cuina

Aprèn a cuinar plats fàcils i saludables en un ambient divertit i amè.

 

Cuina de mercat

La cuina de sempre, la que hem après dels avis o hem vist fer. En aquest taller prepararem plats de temporada i cuinarem tot tipus d’ingredients: carn, peix, verdures i fruites. També us hi ensenyarem els secrets d’una bona presentació.

Dimecres de 10 h a 12 h (Inici 11 d’abril)

Dimarts de 17 h a 19 h (Inici 3 d’abril)

 

Cuina: Amanides i entrants freds

Ara que s’apropa l’estiu, aprendrem a fer plats fàcils, saludables i sense encendre el foc ni el forn.

Dijous de 18 h a 20 h (del 12 d’Abril al 3 de Maig)

 

Cuina: Un tomb per la vida sana, fàcil i amb productes de proximitat

Farem un tomb per diferents cuines, coccions i sabors i cuinarem aquells plats que un cop a casa voldràs cuinar per la seva senzillesa, menjar-los pel seu sabor i a més a més els inclouràs al teu receptari per la salud que t’aporten.

Dimecres de 19.30 h a 21.30 h (Inici 11 d’abril – 10 sessions)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *