Puja les teves fotos i vídeos a FemHostafrancs!
24 de juliol de 2020

Omple d’il·lusió i companyia les cases del barri amb la #PostalAmiga

 

Aquest any, volem fer arribar postals de Nadal a aquelles persones que viuen soles, creant una xarxa de felicitacions entre els diferents barris del districte: La Marina, Hostafrancs, La Bordeta, Sants i Sants-Badal.

Amb l’arribada de les noves tecnologies i de les xarxes socials, hem perdut el costum d’enviar postals i felicitacions de Nadal en paper. Enguany la crisi sanitària i les mesures restrictives de seguretat ens ha allunyat de les amistats, de la família i de les persones que estimem malgrat tenir-les a prop de casa.

És per això que aquest any volem portar el Nadal a aquelles persones que estan soles a casa. I ho volem fer creant una xarxa de felicitacions entre els diferents barris del districte: La Marina, Hostafrancs, la Bordeta, Sants i Sants-Badal.
La postal, dissenyada amb temàtica nadalenca per l’artista il·lustradora Maria Cuetos, tindrà motius representatius diferents per a cada barri.

Amb l’objectiu de fer arribar il·lusió i companyia a molts veïns i veïnes dels nostres barris, amb la #PostalAmiga també volem crear xarxa entre entitats i barris per crear sinergies.

Aquestes relacions i accions solidàries ens enriqueixen com a persones, ens fan créixer com a grup i augmenten la coneixença entre territoris.

 

Com enviar una #PostalAmiga?

Si voleu fer arribar una #PostalAmiga a una persona coneguda o a un avi o una àvia que viu sol a casa ho poder fer de tres maneres diferents:
✔ El veïnat podrà recollir la seva postal als diferents punts de recollida i enviar-la a una persona coneguda

✔ Els veïns i les veïnes que ho desitgin també podran felicitar els avis i les àvies del projecte d’acció comunitària RADARS. Es podrà escriure la postal als mateixos punts de recollida. Si no podeu venir, envieu-nos un text, el vostre nom a aquest correu electrònic postalamiga@gmail.com i nosaltres la hi farem arribar a la persona destinatària.

✔ A més, des de l’organització realitzarem una xarxa de postals que s’iniciarà a l’atzar als diferents barris.

 

Punts de recollida on podeu trobar la #PostalAmiga

· Centre Cívic Casa del Rellotge
· Centre Cívic La Cadena
· Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs
· Sants 3 Ràdio
· Centre Cívic Cotxeres de Sants
· Comerços Rambla de Badal

Ho feu d’una manera o una altra, ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració i que compartiu el procés a l’Instagram i al Twitter amb l’etiqueta #PostalAmiga. D’aquesta manera mantindrem viva la xarxa durant tot el Nadal. També ens podeu citar amb els perfils: @faechostafrancs @sants3radio @lamarinaviva @fmbordeta.

La #PostalAmiga és una campanya, que començarà a finals de novembre, organitzada per les entitats La Marina Viva, FAECH (Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs), Sants 3 Ràdio i Federació de Comissions de Festes de la Bordeta, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona/ Districte de Sants-Montjuïc i del Projecte Radars de Sants-Montjuïc. Hi col·laboren el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, la Federació de Comissions de Festes de la Bordeta i la Unió d’Entitats de la Marina.

Més informació a www.postalamiga.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *