Tallers de Cuina per a nens i nenes
5 de maig de 2017
Taller de Boixets
5 de maig de 2017

Tallers de Cuina

Aprèn a cuinar plats fàcils i saludables en un ambient divertit i amè.

 

Cuina de mercat

La cuina de sempre, la que hem après dels avis o hem vist fer. En aquest taller prepararem plats de temporada i cuinarem tot tipus d’ingredients: carn, peix, verdures i fruites. També us hi ensenyarem els secrets d’una bona presentació.

Dimecres de 10 h a 12 h (10 sessions)

 

A la tardor: cuina amb bolets

Ara que arriba la tardor cuinarem aquest producte de temporada. Per assaborir la cuina tradicional, la que es deixa coure fent xup-xup. La que ens omple d’olors i sabors que ens transporten als dinars del diumenge. La cuina més nostra per gaudir a taula. La cuina de sempre.

Dijous de 18 h a 20 h (Inici 4 d’octubre – 4 sessions)

 

Un tomb per la cuina:  aromes de tardor

Figues, castanyes, moniatos, fruits secs, codonys, naps, conills, carbasses, musclos, vedelles, magranes, peres, cols…


Al llarg d’aquestes sessions cuinarem aquests ingredients, fent un receptari de tardor; clàssic però innovador i suculent però sense oblidar la part nutricional. Al final de la classe degustarem el plat.

Dimecres de 19.15 h a 21.15 h (10 sessions)

 

Cuina per a nens i nenes: Taller de pasta

Monogràfic de cuina. Farina, aigua i infinitat de possibilitats culinàries; de la més antiga a la més moderna. Al final de la classe degustarem el plat.

És important que ens informeu prèviament tant de possibles al·lèrgies, intoleràncies alimentàries i opcions alimentàries, etc.

Divendres de 17.30 h a 19.30 h (4 sessions)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *