Tallers de Cuina per a nens i nenes
5 de maig de 2017
Taller de Boixets
5 de maig de 2017

Tallers de Cuina

Aprèn a cuinar plats fàcils i saludables en un ambient divertit i amè.

 

Cuina de mercat

La cuina de sempre, la que hem après dels avis o hem vist fer. En aquest taller prepararem plats de temporada i cuinarem tot tipus d’ingredients: carn, peix, verdures i fruites. També us hi ensenyarem els secrets d’una bona presentació.

Dimecres de 10 h a 12 h (10 sessions)

 

Pasta: un món per descobrir

Farem raviolis, paccheri, penne rigate, spaguetti, lumaconi, spaguetti al nero di sepia pasta de colors.

Farcida, en amanida, en pastis al forn, en salsa i amb ou poché.

Descobreix un món de possibilitats amb un bàsic de la nostra cuina.

Dijous de 18 h a 20 h (Inici 17 de gener – 4 sessions)

 

Monogràfic de cuina Asiàtica i Americana

Farem un recorregut per les cuines d’aquests dos grans continents. Tastarem els plats de la cuina de Vietnam, Japó, Ìndia, Thailàndia, Nord Amèrica i Sud Amèrica. (Cal portar davantal i carmanyola)


Preguem saber abans del començament dels tallers: al·lèrgies/intoleràncies alimentàries o d’altres aspectes, que poguessin influir en el contingut dels tallers.

Dimecres de 18 h a 20.30 h (4 sessions – Inici 7 de febrer)

 

Cuina per a nens i nenes: Postres i pastissos

Monogràfic de cuina per aprendre a fer deliciosos pastissos. (Cal portar davantal i carmanyola)

Preguem saber abans del començament dels tallers ens informeu: al·lèrgies/intoleràncies alimentàries o d’altres aspecte , que poguessin influir en el contingut dels tallers.

Divendres de 17.30 h a 19.30 h (4 sessions – Inici el 25 de gener)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *